Networkings Odisseu: Un pont cap al teu futur professional.

by | set. 18, 2023

Si sou persones estudiants de Cicles Formatius, universitàries o de màster amb ganes d’explorar les vostres opcions laborals al territori o una empresa local que busca nous talents i oportunitats de col·laboració, aquests esdeveniments són per a vosaltres!

Què són els Networkings Odisseu?

Els Networkings Odisseu són una oportunitat única per connectar empreses locals amb professionals, estudiants i joves amb formació qualificada de les Terres de l’Ebre. És una plataforma que fomenta el diàleg i la col·laboració, impulsant el teixit empresarial i enfortint les nostres comarques.

Què pots esperar?

Cada Networking Odisseu està dissenyat per exposar-vos a les últimes tendències i oportunitats en diferents sectors. Aquest any, disposem de quatre esdeveniments:

  1. Robòtica Col·laborativa, reptes i possibilitats al territori (5 d’octubre_Amposta)
    • Descobreix les oportunitats laborals i experimentals en el món de la robòtica a les Terres de l’Ebre.
  2. Terres de l’Ebre, un Mar d’Oportunitats (27 d’octubre_L’Ametlla de Mar)
    • Explora el sector marítim i descobreix casos d’èxit, emprenedoria, perspectiva de gènere i relleu generacional en aquest camp.
  3. Comunicant el Territori del Futur (17 de novembre_Tortosa)
    • Aprofundirem en els processos comunicatius i explorarem els reptes i beneficis de l’IA en la comunicació al nostre territori.
  4. Talent Jove, una Oportunitat per al Món Rural (29 de novembre_Gandesa)
    • Aprofundeix en les múltiples vies i opcions laborals que ofereix el món rural des de la perspectiva del món educatiu i les empreses.

Per què assistir?

Els Networkings Odisseu són més que esdeveniments. Són oportunitats per connectar, aprendre, créixer i trobar el teu camí cap al futur professional que desitges. Aquest és el moment d’explorar les possibilitats i establir vincles professionals per al teu èxit.

No et perdis aquestes oportunitats úniques de creixement personal i professional. Uneix-te a nosaltres en aquests Networkings Odisseu i sigues una part compromesa amb el desenvolupament de les Terres de l’Ebre.

Inscriu-te aviat! Les places són limitades, així que assegura’t de registrar-te per a l’esdeveniment que més t’interessi.

Per a més informació i inscripcions premeu AQUÍ