Coneixeu l’Oficina Acelera Pyme Rural Tarragona

by | juny 28, 2023

PIMEC, en col·laboració amb ARCA i subvencionat per Red.es, posa en marxa el Programa Oficines Acelera Pyme Rural a la província de Tarragona, amb l’objectiu d’apropar i impulsar la transformació digital a les petites i mitjanes empreses, cooperatives, persones autònomes i emprenedores ubicades a entorns rurals.

Aquest programa, sense cost per les demandants, s’executa a través de diferents actuacions accedint també a consultories amb especialistes, seminaris sobre TIC, tallers de networking, i tota mena d’eines i recursos que afavoreixen la digitalització i la gestió dels tràmits vinculats al Kit Digital.

El propòsit d’aquest programa és aconseguir que el major nombre d’autònoms i pimes dels municipis de menys de 20.000 habitants de la província de Tarragona s’interessin en processos de transformació digital. Per això, s’ha dissenyat un itinerari per sensibilitzar i acompanyar a les empreses no digitalitzades en la seva digitalització , i posar-les en contacte amb el mercat tecnològic a fi que:

  • Entenguin la importància i els avantatges d’incorporar tecnologies digitals al seu negoci.
  • Coneguin les diferents tecnologies disponibles al mercat i quins àmbits de l’empresa són susceptibles de ser digitalitzats.
  • Analitzin el nivell actual de maduresa tecnològica de la seva empresa.
  • Coneguin les ajudes existents per finançar els processos de transformació digital.
  • Que tinguin els coneixements mínims sobre les diferents solucions tecnològiques existents per tenir una major capacitat d’interlocució amb possibles proveïdors tecnològics.
  • Facilitar la trobada amb empreses tecnològiques properes amb les quals dialogar, negociar i arribar a acords de contractació.

Podeu accedir a tota la informació clicant AQUÍ.