Assemblea Primavera 2023

by | juny 28, 2023

La jornada, realitzada el passat 21 de juliol al Centre cívic de Ferreries, va contar de tres parts diferenciades. En una primera part es van presentar i aprovar l’entrada de les dues noves participants; l’associació Col·lectiu Cultura i la cooperativa La Pàtxera, es va presentar el pla d’accions i es van proposar dos nous eixos de treball; CULTURA i SOSTENIBILITAT i, en la tercera, es va portar a terme una dinàmica per tal de fer un primer treball sobre aquests eixos.

Per tal de definir possibles objectius i les participants dels grups d’eixos estratègics vam realitzar una dinàmica com a part final de l’Assemblea de l’Ateneu, després de decidir quins serien els eixos estratègics que afegiríem per a treballar la intercooperació entre entitats participants de l’Ateneu amb altres entitats del sector interessades en formar-ne part..

Amb la dinàmica, feta amb la idea, per una banda, de diferenciar nivells de participació que es podia fer amb diversos actors del territori i, de l’altra, proposar objectius a treballar per part del grup a mode de pluja d’idees per, finalment, fer una llista d’objectius específics.

Els plans de futur és la constitució dels grups motors de cada eix i l’establiment de prioritats.